KUNHEGYES JÁRÁSI FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS
Létrehozva: 2019. 04. 15. 00:00 | Frissítve: 2019. 09. 30. 10:54

Kunhegyes Város Önkormányzata, mint a TOP-5.1.2-15-JN1-2016-00008 azonosító számú pályázat konzorcium vezetője, szeretettel meghívja Önt a pályázat Lakossági Fórumára.

Legfőbb cél hosszú távon hozzájárulni ahhoz, hogy a cégek/vállalkozások, járásban működő hivatalok, önkormányzatok és civil szervezetek szoros együttműködésben tudjanak tevékenykedni. A pályázat fő célja a kunhegyesi járás gazdaságának megerősítése, a társadalmi folyamatok megújítása, valamint munkaerőpiaci, foglalkoztatási és képzési fejlesztések összehangolását támogató módszerek kialakítása, bevezetése és megvalósítása.

 

Időpont: 2019. április 25. (csütörtök), 15:00 óra
Helyszín: Kunhegyes város főtere

Program:

  • Szabó András, Polgármester Úr beszéde a térség foglalkoztatási helyzetéről, a város jövőbeli fejlesztési terveiről

 

Az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában megvalósuló projekt során a térség munkaerőpiaci feladataira közel negyedmilliárd forint összegű támogatást fordíthat a projekt kedvezményezettje, Kunhegyes Város Önkormányzata, amely a feladatát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatallal közös konzorciumban látja el, szoros együttműködésben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzattal, és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával.


A rendezvényre szeretettel várja a projekt konzorcium vezetője, Kunhegyes Város Önkormányzata.

Meghívó letöltése